Telefon: +36 30 306 0810 Email: rabaoptika@icloud.com Címünk: 9900 Körmend, Szabadság tér 5.

RÁBA OPTIKA

A jó látás kulcsa

Szolgáltatásaink

A kitűnő látásélmény fontos az életminőség tekintetében, mert a látás a legfontosabb érzékszerveink egyike, amely segít bennünket a körülöttünk lévő világ megismerésében és a mindennapi tevékenységek elvégzésében. Ha jól látunk, akkor képesek vagyunk jobban teljesíteni a munkahelyünkön, örömet találni a szabadidős tevékenységekben, és biztonságosabban vezetni az autót. A rossz látás viszont nehézzé teszi a mindennapi tevékenységeket, és megnehezítheti a kapcsolatokat más emberekkel. A minőségi látás pedig fontos része az életminőségnek, amelyet a jól választott szemüveg, lencsék és kontaktlencsék segítségével lehet elérni.

Látásvizsgálat

Optometrista (diplomás szakember) által végzett teljeskörű látásvizsgálat. Auto ref/keratométer, réslámpa és szemtükör használatával történik megpontosabb korrekció megállapításának érdekében.

Kontaktlencse-illesztés

Kontaktlencse viselésének betanítása szakember segítségével. A tanuláshoz próbalencséket és tisztítófolyadékot is biztosítunk.

Szemüvegkészítés

Az összes szemüvegünket saját műhelyünkben készítjük, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készülnek el.

Az egyedi igényeidnek megfelelően választhatod ki a megfelelő keretet és lencsét, amit aztán szakembereink a pontos méretek alapján készítenek el számodra.

Az egész folyamat rövid időn belül zajlik, így hamarosan te is a saját, egyedi szemüvegedet viselheted, ami tökéletesen illeszkedik az arcformádhoz és a stílusodhoz.

Szemüvegjavítás

A javítható szemüvegek: orrpapucsok cseréje, csavarpótlás, beállítás melegítéssel, szemüveglencse csere, átcsiszolás