Telefon: +36 30 306 0810 Email: rabaoptika@icloud.com Címünk: 9900 Körmend, Szabadság tér 5.

RÁBA OPTIKA

A jó látás kulcsa

Rólunk

Történetünk

Családi vállalkozásunkhoz 3 több éves tapasztalattal rendelkező látszerész, és 2 látszerész tanuló tartozik jelenleg. A fiatalok közül ketten végeztek sikeresen a Semmelweis Egyetemen és azóta is folyamatosan a szakmában dolgoznak és fejlesztik tudásukat, hogy azt a gyakorlatba ültetve mindenki számára a lehető legjobb látásélményt nyújtó korrekciókat határozzák meg. Az első optikát 2007-ben nyitottuk meg, a Körmendi üzletet pedig 2022. novemberében. Szeretjük támogatni a helyben lévő kisebb-nagyobb közösségeket legyen szó kultúráról vagy bármi egyébről. Sportban általában részt is veszünk főleg az egészségünk megőrzése érdekében, de mellesleg szeretünk versenyezni is. Fiatalként érdeklődésünk és lendületünk sok téren motivál bennünket, így ne okozzon meglepetést, ha néha váratlanul találkozunk a nagy világban!

Kulcsár Patrik
Kulcsár Patrik

Már egészen fiatal koromtól kezdve részt vettem a családi vállalkozásban, és ez az életem része lett.
Szüleimtől már korán megtanultam a szemüvegek javítását és elkészítését, és mindig is érdekelt, hogy hogyan fejlődik az optikai technológia. Sok időt és energiát fektetek a folyamatos tanulásba és az új dolgok megismerésébe, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.
A marketing mindig is a szenvedélyem volt, és szeretem megmutatni az embereknek, hogy milyen fontos a jó minőségű szemüveg, ami nem csak jól mutat, de segíti is a szem egészségét.

A Rába Optika márkának pedig szenvedélyes építője vagyok, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy családi vállalkozásunk hosszú évek óta megbízható partner a Lentihez tartozó lakosság számára, ezért ugyanezt a nívót fogjuk nyújtani a Körmendi polgárok számára is.
Az oldalunkon megtalálhatod a legfrissebb trendeket és az új technológiával készülő szemüveglencséket is.

Célunk, hogy segítsünk abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást, legyen szó divatos vagy éppen funkcionális szemüvegről.